20 de maig, 2009

"BRUIXES" guanya els premis Baldiri i Reixac

Benvolgudes famílies,
Volem compartir amb vosaltres una bona notícia: Ens han concedit un dels Premis Baldiri Reixac, instituïts per la Fundació Lluís Carulla pel treball que vam realitzar el curs 2006/07 a tota la ZER sobre la cantata: BRUIXES.
Aquesta fundació fa molts anys que concedeix premis per a l’estímul de l’escola catalana, en tres modalitats: Escoles, mestres i alumnes. A nosaltres ens n’han concedit un dels alumnes, dotat amb 700 euros en llibres. Aquests premis volen ser un punt de referència per a la immersió de l’escola en el context cultural i lingüístic català i per animar als centres a posar la nostra cultura com a eix vertebrador de tot el treball escolar. Són, doncs, un referent en el món cultural de casa nostra. Així és que ser guardonats amb un d’aquests premis ens omple de satisfacció i ens esperona a continuar treballant en aquesta línia de servei al país.

Aquest va ser el cartell amb el que vam presentar la cantata Bruixes de Jesús Nieto i Ricard Gimeno
També aprofitem per deixar-vos un vídeo resum per aquells que no vau poder gaudir de l'estrena de l'obra o simplement per aquells més nostàlgics que vulguin recordar els bon moments que vam viure tots plegats.

1 comentari:

Alba Lozano ha dit...

Hola!! Sóc l'Alba Lozano de 6è de la Valldan!!
Fer la cantata em va agradar moltíssim!!! I m'hagués agradat molt tornar a fer una altra!!!
Va ser molt maca!!!!

ADEU!!